Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Våra tjänster

Boka färgsättning hos oss i Linköping

Låt en färgexpert skapa hemkänslan

Med vår tjänst färgsättning får du personlig hjälp och egentid av en färgsättare att inreda med färg, golv och tapet och skapa en fin helhet. Baserat på ditt hem och dina önskemål tar färgexperten fram ett inredningsförslag med kulörer, mönster och material. Vi kan hjälpa till att färgsätta och inreda alltifrån ett rum till ett helt hem. Vi bokar en tid för att ses antingen i butik, i ditt hem eller digitalt. Vi jobbar med olika prisnivåer beroende på hur stort projektet är.


Färgsättning och priser i Linköping

Det är enkelt att ta hjälp och vi hjälper er gärna!

Hos oss möts du av utbildade, certifierade färgsättare, utbildade vid vid NCS Academy i Stockholm med goda kunskaper om både färg och form och tekniska egenskaper hos produkter så att rätt produkt används på rätt plats. 


Nedan beskrivs de två olika tjänsterna som vi erbjuder.


Konsultation i butik

Ni bokar tid och tar med planritning, mått och bilder på ytorna som ska göras om. Färgsättaren vägleder och hjälper er med alla val. Ni får sedan en specifikation med er från butiken som ni själva enkelt kan utgå från eller lämna över till hantverkare. Detta är en effektiv tjänst som passar er som ska göra om ett mindre antal rum. Avsatt tid ca 1 timme.


Kostnad:

595 kr för en bokad timme i butiken där du sedan får en sammanställning på mail om du önskar.


Konsultation hembesök

Ni bokar ett tillfälle där färgsättaren kommer hem till er för att se helheten och gå igenom varje rum som ska göras iordning. Förbered gärna en planritning och mått som färgsättaren kan få med sig. Efter besöket sammanställs ett förslag till er och ni kommer till butiken för en genomgång av detta. Ni får med er en specifikation som ni själva enkelt kan utgå från eller lämna över till hantverkare. Detta är en bra tjänst för er som ska göra om ett större antal rum.


Kostnad:

Från 995 kr för ett rum. Är det större hus ger vi helst kostnadsförslag efter dialog då det är väldigt olika hur mycket hjälp man har behov av och genomförande.

Så här funkar det
Färgsättning

Träffa din färgexpert

Under det första bokade mötet går du och din färgexpert igenom projektets förutsättningar. Du får dela med dig av dina tankar behov och önskemål. Vi ställer frågor om ditt hem, vilken typ av inredning du gillar och vilken typ av hemkänsla du vill skapa. Mötet ger färgexperten vägledning i att jobba vidare med det färdiga förslaget.

Färgsättning

Visualisering och presentation

Efter det första möte tar det ungefär en vecka för vår expert att återkomma med ett förslag på kulörer och produktprover dvs hur den visuella känslan kommer bli när allt är klart. Tillsammans går ni igenom hur du kan lyfta din hemkänsla till en helt ny nivå.

Färgsättning

Planering & råd

När det är dags att förverkliga projektet får du hjälp med all planering och inköp av vår expert. Om du också behöver hjälp med att genomföra projektet kan vi hjälpa dig att komma i kontakt med målare och hantverkare.