• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Meny

Salas personal

OM OSS


Färg & hobbyhörnan startade år 1995 i ett hörn nere i centrum. Idag är vi lite mer än ett hörn men med samma utgångspunkt i vår vision – att vara Salas personligaste färgbutik!


Personalstyrkan består idag av 9 färgsprakande personer varav vissa jobbar i butiken och andra ute på rullande jobb hos våra kunder. Tillsammans innehar vi STOR kompetens i PRODUKTERNA vi säljer, TJÄNSTERNA vi erbjuder och INSPIRATIONEN vi ger till våra kunder. Vi kan tex hjälpa dig med; GOLVLÄGGNING i våtutrymmen, SLIPNING av ditt trägolv/parkett, INREDNINGSHJÄLP och val av kulörer och material eller vilken produkt som helt enkelt är BÄST för just ditt projekt! – och det vi inte redan kan, det tar vi reda på! 🙂


Hos oss kan du hitta allt från FÄRG, GOLV, KAKEL, BADRUMSINREDNING, SPABAD & TAPETER till HOBBY & KONSTNÄRSMATERIAL. Och vet du inte riktigt vad du söker – då hjälper vi mer än gärna till!


Välkommen in till oss,

önskar Mattias & Vicktoria Collén med personal.

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer