Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Två butiksmedarbetare 75%


Happy Homes är Sveriges äldsta frivilliga färghandelskedja med över 80 butiker runt om i landet, alla med lokala rötter. Våra handlare har en bred kunskap efter många år i butik, ibland i flera generationer. Happy Homes har funnits i sin nuvarande kostym sedan 2010, men grundades som frivillig fackhandelskedja redan 1963, då under kedjenamnet Färgsam. Kedjan är handlarägd vilket innebär att varje lokal handlare också är delägare i kedjan.

Du kan alltid lita på att Happy Homes ger dig en bra och personlig service var än i riket du hittar oss. Vi säljer bland annat färg, tapet och golv för alla sorters projekt, stora som små och för alla plånböcker.


Vem söker vi?

Du drivs av att överträffa kundens förväntningar, genom kommunikation i toppklass och ser säljmöjligheter i allt du gör. Du driver försäljning genom att presentera våra varor och tjänster på bästa möjliga sätt, du delar gärna glädjen med andras framgång. Du trivs med ett tempofyllt arbete, älskar kundmötet och tävlingen som den dagliga försäljningen innebär. Du har förmåga och självförtroende att med egna initiativ utveckla och förbättra butiken. Vi tror att du som passar för tjänsten har vana och gärna utbildning inom liknande branscher.


Vi söker två nya medarbetare.

Tjänsterna kan påbörjas så snart som möjligt.


Kunskapskrav

Datorvana och B-körkort är ett krav.


Hur ansöker du?

Skicka din ansökan till. Andreas.granstrom@fargotapet.com


Väl mött,

Andreas Granström

Butikschef Happy Homes Umeå

Tel: 090-714131