Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Proffsbutik

I vår Proffsbutik hittar du som proffs ett komplett sortiment med kvalitetsprodukter för professionella hantverkare. Vi erbjuder hög service och tillhanda håller produkter från starka varumärken och leverantörer som exempelvis Anza, Alfort, Beckers, Bostik, EcoBoråstapeter, Flex, Hagmans, Jape, Jotun, Sigma, Väggmaterial, 3M m.fl.

Kom och ta en kaffe i vårt nya café medans du hämtar ut dina varor eller får hjälp av våra duktiga medarbetare. Välkommen!


Miljöarbete

Vi på Happy Homes arbetar kontinuerligt med att minska vår miljöbelastning samt bidra till ett hållbart och förnybart samhälle. För att bidra så säljer i huvudsak miljöanpassade kvalitetsprodukter från välkända producenter med fabriken i Sverige eller vårt närområde.

Inom färg så säljer vi t ex. Beckers som produceras i Nykvarn, Sverige.

Beckers produkter är Svanenmärkta samt rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet. Beckers Perfekt Akrylat Plus utsåg av Folksam till Bäst i test!


Kundklubb

Flera av våra erbjudanden är klubberbjudanden. Registrera dig i vår kundklubb, så går du inte miste om några rabatter! Registrera dig här.


Swish

Hos oss går det alldeles utmärkt att betala dina varor med swish.


Välkommen in till oss!