• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Meny

RFG TOTALENTREPRENAD
Vill du slippa göra jobbet? 

Vi jobbar med kompetenta målare, snickare, plattsättare, golvläggare, elektriker och rörmokare. Det innebär att vi kan hjälpa dig med allt från tapetsering av en vägg till större renoveringar av så väl kök, badrum som hela hus.


Vår projektledare har 30 års erfarenhet och känner till branschen väl, något vi ser som en stor tillgång och framförallt en trygghet för dig som kund. Du slipper tänka på vilken hantverkare som ska kontaktas i vilken ordning och kan få ett sömlöst projekt där vi håller i alla trådar.


Kontakta vår projektledare Christer Hedberg för ett förutsättningslöst möte eller mer information.

Telefon: 070-671 70 71
Mail: christer.hedberg@happyhomes.se

Christer finns på plats i butiken
Mån – Tors 9-14


INREDNINGSHJÄLP
Behöver du lite extra hjälp att få till känslan där hemma?

Hemmet är den plats där de flesta spenderar mest tid. Det är en plats där vi vill känna oss 100% hemma. Oavsett om du behöver hjälp med hela hemmet eller bara några delar så finns jag här för dig. Kanske vet du vilken känsla du vill ha, men har svårt att få fram den? Eller så har ni precis flyttat ihop och inte riktigt får stilarna att gå hand i hand? Kanske vet du precis hur du ska göra, men tiden räcker inte till?


Vi har ett samarbete med inredaren Lovisa Odén på Nudå Design. Hon kan hjälpa dig att ta fram ett helhetskoncept från grunden, med färgsättning eller utgå från befintliga ytskick i ditt hem.

Klicka här för att komma till hemsidan!

Lovisa Oden

Lovisa Odén, Certifierad Inredare

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer