Eklektisk Elegans – en färgpalett från LYCKE

Ett vågat hem med genomtänkta detaljer där maximalistiska material varvas med minimalistisk design. Här doftar det av mustiga toner från cederträ och vanilj och lyxen är inte längre bort än hemma. En inredningsfilosofi om att det blir lite mer spännande när man vågar ta ut svängarna.

Eklektisk betyder blandning, och genom att mixa olika material, stilar och kulörer skapar du ett unikt, personligt och trivsamt hem. Färgpaletten är intressant och oväntad och lämnar utrymme för dig att våga tänka nytt. Måla in lister i samma kulör som väggen eller varför inte i en mörkare nyans? Det är bara du som bestämmer vilken känsla du vill skänka ditt hem.

Dusty pink är en ljus rosaton som i mindre utrymmen kommer upplevas mer intensiv och i större rum sofistikerad och lätt. Dark grey är en dramatisk grå som tar för sig samtidigt som den får dina inredningsdetaljer att sticka ut.

Grey marble är en grå kulör som är modern i sitt uttryck och passar därför alla typer av hem.

"Eklektisk betyder blandning, och genom att mixa olika material, stilar och kulörer skapar du ett unikt, personligt och trivsamt hem."

Eklektisk Elegans är en palett ur Lyckes färgkarta med totalt 12 kulörer. Dusty pink, Grey marble och Dark grey är samtliga kulörer framtagna tillsammans med och för Lycke. Det är palett med kulörer som harmoniserar med varandra och skänker en helhet till ditt hem.

Lycke är kvalitetsfärg tillverkad i Skandinavien efter en enkel filosofi: skönhet för alla hem oavsett smak. Vad skönhet är bestämmer du, därför blandas Lycke i den kulören du vill ha. Läs mer här. 

Läs också:

– Modern Romantik – en färgpalett i varma rostiga toner

– Personligt Modernt – en färgpalett som tar för sig utan att bli för mycket

– Bohemiskt Naturnära – en naturnära färgpalett 

Fler inlägg