• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Meny

Kulörer

lady jotun stories

LADYS färgkarta Stories


Kulörer som berättar hemmets historia

Färgerna vi omger oss av betyder mer än någonsin – både när det gäller vad de säger om oss, och hur de berikar atmosfären hemma. LADY’s färgkarta för 2023, STORIES – Colour Design by LADY, presenterar en kollektion av uttrycksfulla och hoppfulla nyanser. Kulörerna är särskilt designade för att inspirera oss att skapa nya och kreativa atmosfärer i våra hem.


Alla kulörer som ingår i Stories

kulörer lady jotuns färgkarta stories


kulörer färgkartan stories lady jotun

 

Bläddra i färgkartan här

Kulörfamiljerna som ingår i Stories

Serene Presence


Mjuka, dämpade pasteller och helande gröntoner. Med fokus på minimalism och enkelhet är denna kulörpalett designad för en livsstil som värdesätter det snygga och rena. Kulörerna är mjuka, milda och meditativa och skapar en atmosfär som ger ett klart sinne och en balanserad närvaro.


lady stories färgkarta

Öppna rum, fulla av ljus och växtliv, skapar en luftig och frodig atmosfär där tiden kan stå still. Lugnande, mild och meditativ – en sådan omgivning tillåter oss att släppa vardagens utmaningar och sätta rampljuset på oss själva. Vägg: LADY 8087 Vårluft, LADY Pure Color

lady stories

Lugnande kulörer, mjuka pasteller och vårlika gröntoner ger en frisk atmosfär, som gör oss klara och fokuserade. Vägg: LADY 10678 Space, LADY Pure Color

lady jotun stories färgkarta brun vägg citat


"Hemmet ska vara en plats där man kan ladda batterierna. En plats där sinnet finner ro och själen får vila. Färger har stor betydelse för omgivningen i rummet – de sätter stämningen och ger oss glädje."


Lisbeth Larsen
Global Colour Manager, Jotun


Vägg: LADY 20186 Lavender Touch, LADY Pure Color

kulörer kulörfamilj 1 lady jotun

Naturally grounded


Varma jordkulörer, dämpade gröna toner och mjuka, gula och orangea toner. Kulörerna i denna paletten hyllar det jordnära livet. Referenserna till naturen framhäver den rustika livsstilen, glädjen i handgjorda föremål och skönheten i det operfekta. Naturinspirerade kulörer är idealt när du vill ge din interiör en touch av lantlig estetik – eller få in en touch av lantbruk i hjärtat av storstaden.


gröna väggar kök jotun lady

Att omge sig med naturinspirerade färger är som balsam för själen – oavsett om det är varma jordnära toner, dämpade gröna nyanser eller solens mjuka, gula och orangea toner. Det spelar ingen roll om vi befinner oss i lantliga miljöer eller i hjärtat av en storstad. Naturliga, rustika element och kulörer skapar alltid en skön harmoni.


Vägg: LADY 1276 Soft, LADY Pure Color. Köket: LADY 11012 Rustic Brown, LADY Supreme Finish. Dörr: LADY 8575 Natural Green, LADY Supreme Finish

gul vägg jotun lady

Naturen är aldrig symmetrisk, men alltid vacker. Skönhet handlar inte om perfektion, och en fläckfri interiör är sällan inspirerande. Det är de små bristerna i hemmet som vi förälskar oss i – och som berättar vår historia.


Vägg: LADY 1109 Lysning, LADY Pure Color

mörkgrön vägg målad med jotun lady


"Naturen har en lugnande effekt. Även i den mest trafikerade staden kan vi fortfarande skapa utrymmen som framkallar naturens lugn och det rustika livets uppfriskande enkelhet."


Lisbeth Larsen
Global Colour Manager, Jotun


Vägg: LADY 8575 Natural Green, LADY Pure Color

naturally grounded kulorer

Curated living


Sofistikerade rödfärger, dämpade neutrala nyanser och blå accenter. En balanserad kombination av nostalgiska nyanser och tidsenliga kulörer gör detta tema till den perfekta utgångspunkten för en välkomponerad inredning. Den stilsäkra kombinationen av tradition och modern design bidrar verkligen till att framhäva ett personligt och kreativt uttryck.


Curated living blå vägg lady jotun

Nyanserade rödtoner skapar ett sofistikerat uttryck, perfekt balanserat med blå accenter och dämpade neutraler. Välgjort, kreativt och noggrant placerat gör att dåtiden kan ta plats och leva ut i en interiör skapat för nutiden.


Vägg: LADY 5530 Collected Blue, LADY Pure Color
Dörr: LADY 0486 Silke, LADY Supreme Finish
Panel och lister: LADY 0486 Silke, LADY Supreme Finish

roströd vägg jotun lady

Färger och stiluttryck från en svunnen tid tilltalar oss. Vi omfamnar nostalgin som historien för med sig, och tillför nutidens kulörer och komfort. Kombinationen av kreativ återanvändning, nya kulörer och framträdande inredningsdetaljer vittnar om medvetna val som skapar ett unikt och personligt uttryck.


Vägg: LADY 20208 Poetry Red, LADY Pure Color

gul vägg jotun lady med citat


"Vårt mål med detta tema var att lyfta fram nostalgins komfort, utan att fastna i historien. Genom att kombinera antika inslag med en modern känsla har vi skapat en konstnärlig och sofistikerad familj med kulörer."


Lisbeth Larsen
Global Colour Manager, Jotun


Vägg: LADY 10430 Savann, LADY Pure Color

Kulörer curated living

Lyckes inomhuskulörer

Inspireras av tidlösa kulörer från Lycke.

Se alla kulörer här

Beckers Mood färgkarta

Hitta den perfekta kulören i Beckers Mood färgkarta.

Se färgkartan här

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer