• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Trend

Meny

Golvinspiration

golvinspiration 2023
golvinspiration

Golvinspiration 2022

Miljövänligt från Forbo

Clickgolv från Forbo

Det är ingen som missat att intresset kring miljöfrågor är extremt stort just nu och vi märker alla hur mycket klimat och miljö är med i den allmänna debatten. 


Golvbranschen är inget undantag. Linoleumgolv är det mest miljöanpassade golvet – ett otroligt slitstarkt och tåligt golv som funnits i svenska hem i över hundra år. Forbos linoleumgolv Marmoleum click är, förutom att de är Svanenmärkta, också världens första koldioxidneutrala (CO2) golv. Det innebär att råvarorna som tillförs binder mer koldioxid under sin tillväxtfas än vad tillverkningen släpper ut.


Forbos linoleumgolv Marmoleum click finns i tre varianter – plattor som man klickar ihop, plattor som man limmar och den traditionella mattan som limmas – alla i en stor mängd olika färger.


Läs gärna hela artikeln om detta fina golv här.

Maxwear Haze

maxwear haze
grått golv

Maxwear Haze - tåligt vinylgolv i grå kulör

Vinylgolv växer så det knakar i popularitet. Vinylgolv är väldigt tåligt, ljuddämpande och behagligt att gå på. Golvet Maxwear i kulören Ek Haze har ett trendigt utseende som tilltalar många 2022. En grå ton som ger ett stilrent och sofistikerat uttryck. Du hittar golvet här.


Starfloor Click från Tarkett

PlastgolvStarfloor Click är ett slitstarkt vinylgolv i plankformat. Golvet är behagligt att gå på och enkelt att hålla rent. Kan läggas direkt ovanpå befintligt golv, så länge underlaget har en plan och hård yta. Starfloor Click är främst anpassat för krävande bostadsmiljöer, men fungerar också utmärkt i offentlig miljö med lättare trafik.


Du hittar golvet här.

Mörka golv

mörkt golv

Maxwear Ek Coffee - köp här

mörkt golv

 Starfloor click Lime Oak - köp här

golvinspo

Maxwear Smokey - köp här

Mörka golv har länge varit populärt och fortsätter att hålla i sig 2022. Mörka golv ger karaktär och framöver den övriga inredningen i rummet. Mörka golv kan skilja sig mycket åt i känsla och utseende - allt från stramt och modernt till lantligt med en rustik timmerkänsla. 


Här ger golvexperten Peter sina bästa tips:

Som att gå på mjuka moln

Peter svarar på hur svårt det är att välja och lägga textilgolv.

Läs mer

5 tips när du ska välja golv

Läs Peters värdefulla "bra att tänka på" tips innan du väljer golv.

Läs merFör att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer