Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Trender

Toppbanner bohemiskt naturnära färgpalett

Bohemiskt naturnära - en färgpalett från Lycke


Vi letar ständigt i naturen efter inspiration till våra kulörval. De dova gröna från skog och äng och blå från sjö och hav är ett gott exempel på att moder jord aldrig matchar fel. Ett hem som står naturen nära känns varmt, omhändertagande och ombonat. Rum som flyter samman i harmoni och bjuder in till socialt umgänge, ett hem där många vänner ryms och en plats där alla känner sig bekväma.


Nature beige väggfärg Lycke

Nature Beige från Lycke är en klassisk och balanserad gråbeige ton som skapar en harmonisk och sofistikerad känsla till ditt hem. Att ersätta de neutrala vita och kalla väggarna, som varit populära det senaste årtiondet, med en sofistikerad beige som denna ger en otrolig effekt på ett rum.

Nature beige vardagsrum
Nature beige kök

Med Nature Beige från Lycke skapar du mot vita detaljer en mjuk överbryggning som ger lugna och rogivande hem.

Tips: Kulören upplevs ofta olika beroende på ljusinsläppet i rummet. Rum med ljusinsläpp från norr upplevs generellt som kallare och rum med fönster i söderläge som varmare. Måla upp kulören på ett stort papper och flytta runt i rummet för att se hur den beter sig i samklang med ljuset.

Blue fjord vardagsrum

Blue fjord från Lycke är en dämpad blå kulör med en dos grönt i sig, vilket gör att den skapar rum som känns lugna och inbjudande.

En naturnära färgpalett är inte bara stilren utan också väldigt tacksam att inreda med. Kombinera toner i en och samma färg med varandra, blanda in andra naturnära toner i inredningen eller bryt av med en härlig färgklick.

Bluefjord matsal

Våga färg!
Vi mår bra av färger och det sägs att blåa toner ger en känsla av lugn, frid och stillhet. Blå är dessutom en färg som vi exponeras för dagligen och den är därför bekant för vårt sinne, varför steget att måla ett rum i en blå ton inte är särskilt stor. Och skulle du ångra dig, kan du alltid måla om igen.

Spana in Lyckes nya kulörkarta här.

Light olive väggfärg

Light olive är en vacker grönton som är lätt att använda i alla typer av hem för att skapa en optimistisk och elegant atmosfär.

Light olive från Lycke
Light olive från Lycke

Inred med naturmaterial så som linne, slitet trä och bambu, småbladiga växter. Färggranna textiler, stora mjuka möbler, antika mattor och designfynd.

produktbilder bohemiskt naturnära

Bohemiskt Naturnära är en palett ur Lyckes färgkarta med totalt 12 kulörer. Nature beige, Blue fjord och Light olive är samtliga kulörer framtagna tillsammans med och för Lycke. Det är palett med kulörer som harmoniserar med varandra och skänker en helhet till ditt hem.

Lycke är kvalitetsfärg tillverkad i Skandinavien efter en enkel filosofi: skönhet för alla hem oavsett smak. Vad skönhet är bestämmer du, därför blandas Lycke i den kulören du vill ha. Läs mer här.


Behöver du hjälp med färgsättning? Klicka här.


Fler färgpaletter från Lycke
Modern romantik

Modern Romantik

Modern Romantik är en färgpalett i varma rostiga toner som speglar en känsla av positivitet och optimism. En palett som balanserar mellan lugn och liv, med kulörer som framstår både trendiga och tidlösa.

Personligt modernt

Personligt Modernt

Personligt Modernt är en färgpalett som tar för sig utan att bli för mycket. Ett smart hem med mycket personlighet där de gemensamma ytorna är i fokus. Ett hem i balans med hållbara material som slits vackert med tiden.

Eklektisk elegans

Eklektisk elegans

Eklektisk betyder blandning, och genom att mixa olika material, stilar och kulörer skapar du ett unikt, personligt och trivsamt hem. Färgpaletten är intressant och oväntad och lämnar utrymme för dig att våga tänka nytt.