Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Trender

Toppbanner eklektisk elegans färgpalett

Eklektisk Elegans - en färgpalett från Lycke


Ett vågat hem med genomtänkta detaljer där maximalistiska material varvas med minimalistisk design. Här doftar det mustiga toner från cederträ och vanilj och lyxen är inte längre bort än hemma. En inredningsfilosofi om att det blir lite mer spännande när man vågar ta ut svängarna.  Färgpaletten är intressant, oväntad och lämnar utrymme för dig att våga tänka nytt. Måla in lister i samma kulör som väggen eller varför inte i en mörkare nyans? Det är bara du som bestämmer vilken känsla du vill skänka ditt hem.

Dusty pink + dark grey

Dusty pink är en ljus rosaton som i mindre utrymmen kommer upplevas mer intensiv och i större rum sofistikerad och lätt. Dark grey är en dramatisk grå som tar för sig samtidigt som den får dina inredningsdetaljer att sticka ut.

Grey marble från Lycke
Grey marble från Lycke

Grey marble är en grå kulör som är modern i sitt uttryck och passar därför alla typer av hem.

Eklektisk betyder blandning, och genom att mixa olika material, stilar och kulörer skapar du ett unikt, personligt och trivsamt hem.

Produktbilder eklektisk elegans

Eklektisk Elegans är en palett ur Lyckes färgkarta med totalt 12 kulörer. Dusty pink, Grey marble och Dark grey är samtliga kulörer framtagna tillsammans med och för Lycke. Det är palett med kulörer som harmoniserar med varandra och skänker en helhet till ditt hem.

Lycke är kvalitetsfärg tillverkad i Skandinavien efter en enkel filosofi: skönhet för alla hem oavsett smak. Vad skönhet är bestämmer du, därför blandas Lycke i den kulören du vill ha. Läs mer om Lycke färg här.


Behöver du hjälp med färgsättning? Klicka här.


Fler färgpaletter från Lycke
Modern romantik

Modern Romantik

Modern Romantik är en färgpalett i varma rostiga toner som speglar en känsla av positivitet och optimism. En palett som balanserar mellan lugn och liv, med kulörer som framstår både trendiga och tidlösa.

Bohemiskt naturnära

Bohemiskt naturnära

Ett hem som står naturen nära känns varmt, omhändertagande och ombonat. Rum som flyter samman i harmoni och bjuder in till socialt umgänge, ett hem där många vänner ryms och en plats där alla känner sig bekväma.

Personligt modernt

Personligt Modernt

Personligt Modernt är en färgpalett som tar för sig utan att bli för mycket. Ett smart hem med mycket personlighet där de gemensamma ytorna är i fokus. Ett hem i balans med hållbara material som slits vackert med tiden.