Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Trender

Toppbanner Modern romantik

Modern Romantik - en färgpalett från Lycke

Modern Romantik är en färgpalett i varma rostiga toner som speglar en känsla av positivitet och optimism. En palett som balanserar mellan lugn och liv, med kulörer som framstår både trendiga och tidlösa. Oavsett om du har ett älskat antikt skåp eller en fin designstol kommer kulören från denna palett att lyfta dem.


Ett kärleksfullt och levande hem där hela familjen ges utrymme att växa. Här får fantasin flöda och inspirerande rum uppmuntrar till skapande i alla dess former. Ett hem att leva länge och mycket i.

Perfect beige

Perfect beige är en romantisk rosatonad beige som får liv i dina väggar. Det är en inbjudande kulör som passar fint i både nya och äldre hem.

Blushing pink

Blushing pink är en uppiggande kulör som skapar inbjudande rum, speciellt när den kombineras med dova toner i den övriga inredningen.

Muted rose

Muted Rose är en dämpad rosaton med värme. Den puderlikande känslan får denna kulör att upplevas romantisk och är tillsammans med Perfect beige en utsökt kombo.

Modern Romantik är en kulörpalett i varma, rostiga toner som speglar en känsla av positivitet och optimism.

Modern romantik produktbilder

Modern Romantik är en palett ur Lyckes färgkarta med totalt 12 kulörer. Perfect beige, Muted rose och Blushing pink är samtliga kulörer framtagna tillsammans med och för Lycke. Det är palett med kulörer som harmoniserar med varandra och skänker en helhet till ditt hem.

Lycke är kvalitetsfärg tillverkad i Skandinavien efter en enkel filosofi: skönhet för alla hem oavsett smak. Vad skönhet är bestämmer du, därför blandas Lycke i den kulören du vill ha. Läs mer om Lycke färg här.


Behöver du hjälp med färgsättning? Klicka här.


Fler färgpaletter från Lycke
Eklektisk elegans

Eklektisk elegans

Eklektisk betyder blandning, och genom att mixa olika material, stilar och kulörer skapar du ett unikt, personligt och trivsamt hem. Färgpaletten är intressant och oväntad och lämnar utrymme för dig att våga tänka nytt.

Bohemiskt naturnära

Bohemiskt naturnära

Ett hem som står naturen nära känns varmt, omhändertagande och ombonat. Rum som flyter samman i harmoni och bjuder in till socialt umgänge, ett hem där många vänner ryms och en plats där alla känner sig bekväma.

Personligt Modernt

Personligt Modernt

Personligt Modernt är en färgpalett som tar för sig utan att bli för mycket. Ett smart hem med mycket personlighet där de gemensamma ytorna är i fokus. Ett hem i balans med hållbara material som slits vackert med tiden.