• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Meny

Ocean Air - en kulörpalett från Lycke

Ocean Air

Här tar vi in medelhavets färgspektrum av olika blå toner från himmel och hav. Den här trenden är för dem som vill drömma sig bort till lata semesterdagar på en solig och varm strand. Det är ljust och luftigt med toner som även går i vitt och grått som samspelar utmärkt med allt de blå. Den röda accenten blir nästan som ett utropstecken i det blå sammanhanget och gör sig fint i mindre inredningsdetaljer som en pall, en kruka eller en mindre hylla. Stilen sätts med naturliga material som bast och rotting tillsammans med linnetyger i kuddar, gardiner och sängkläder.


Ledord: Beach house, blått medelhav, himmel, strand, natur.


Ocean Air - en kulörpalett från Lycke

Rätt kombination av blå toner gör rummet lugnt och luftigt.  Kulör på snedtaket – Rainfall 47 och väggen är målad i kulören Ocean Waves 45.

Ocean Air - en kulörpalett från Lycke

Väggen är målad i kulören Azure Blue 44, sänggavel Lapis Lazuli 46.

Ocean Air - en kulörpalett från Lycke
Ocean Air - en kulörpalett från Lycke

Kulör på snedtaket – Rainfall 47 och väggen är målad i kulören Ocean Waves 45.Behöver du hjälp med färgsättning? Klicka här.


Se fler av Lyckes kulörpaletter
Pure Breeze

Pure Breeze

Som en frisk fläkt fyllt av syre kommer denna kulörtrend att skapa harmoni i de flesta hem. Här återfinns balanserade toner av ljust pastelligt gult, mintgrön och lila med en tydlig accent i svart för att skapa en skärpa och inramning av omgivningen.

Modern Earth

Modern Earth

Det här är en trend som inspireras av allt som uppstår ur mark och jord. Rosor, råg och potatis skapar kulörinspirationerna för denna trend.

Urban Jungle

Urban Jungle

I sitt avstamp ur organiska växtmaterial, naturligt obehandlade träytor och med en kombination av avskalad elegans sätter denna kulörtrend siktet på gröna oaser tillsammans med en urban enkelhet. 
Läs mer om Lyckes nya kulörkarta här.För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer