Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Trender

Toppbanner

Personligt Modernt - en färgpalett från Lycke


Personligt Modernt är en färgpalett som tar för sig utan att bli för mycket. Ett smart hem med mycket personlighet där de gemensamma ytorna är i fokus. Ett hem i balans med hållbara material som slits vackert med tiden. Inkluderande rum med själslig känsla och skön stämning där familj och vänner sluter samman över middagar och soffhäng.

Solitary blue

Solitary Blue från Lycke är en djup och innerlig blå som skänker en lyxig känsla till vilket rum som helst, men allra särskilt till de gemensamma ytorna i ett hem.

Calm grey väggkulör

Calm grey är en avslappnande ljus gråton som lämpar sig i alla utrymmen. Den underliggande blå tonen i Calm grey kommer att visas mer intensivt i naturligt dagsljus och aningen mer grå i svagt ljus.

Solitary blue och contrast
Contrast

Contrast är Lyckes kulörstarkaste kulör som livar upp ett helt rum såväl som enstaka detaljer. Med en dynamisk sammansättning av svärta och kulör skänker Contrast värme till rummet. För att mjuka upp kulörerna, var generös med textilier i form av mattor och gardiner, gärna i ljusa nyanser – men var inte rädd för att blanda in enstaka mönstrade detaljer. Låt konst ta plats och hitta unika föremål som personifierar ditt hem.

"PERSONLIGT MODERNT ÄR EN KULÖRPALETT SOM TAR FÖR SIG 

UTAN ATT BLI FÖR MYCKET."

Produktbilder på de olika kulörerna

Personligt Modernt är en palett ur Lyckes färgkarta med totalt 12 kulörer. Solitary blue, Calm grey och Contrast är samtliga kulörer framtagna tillsammans med och för Lycke. Det är palett med kulörer som harmoniserar med varandra och skänker en helhet till ditt hem.

Lycke är kvalitetsfärg tillverkad i Skandinavien efter en enkel filosofi: skönhet för alla hem oavsett smak. Vad skönhet är bestämmer du, därför blandas Lycke i den kulören du vill ha. Läs mer om Lycke färg här.


Behöver du hjälp med färgsättning? Klicka här.


Fler färgpaletter från Lycke
Modern romantik

Modern Romantik

Modern Romantik är en färgpalett i varma rostiga toner som speglar en känsla av positivitet och optimism. En palett som balanserar mellan lugn och liv, med kulörer som framstår både trendiga och tidlösa.

Eklektisk elegans

Eklektisk elegans

Eklektisk betyder blandning, och genom att mixa olika material, stilar och kulörer skapar du ett unikt, personligt och trivsamt hem. Färgpaletten är intressant och oväntad och lämnar utrymme för dig att våga tänka nytt.

Bohemiskt naturnära

Bohemiskt naturnära

Ett hem som står naturen nära känns varmt, omhändertagande och ombonat. Rum som flyter samman i harmoni och bjuder in till socialt umgänge, ett hem där många vänner ryms och en plats där alla känner sig bekväma.