• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Meny

Lyckes nya kulörkarta

Pure Breeze

Som en frisk fläkt fyllt av syre kommer denna kulörtrend att skapa harmoni i de flesta hem. Trenden sätter fokus på en mer balanserad och lugn tillvaro. De klassiska skandinaviska vittonerna har bytts ut mot lite mer vågade kulörkombinationer som för tankarna till en solig piazza i Italien. Här återfinns balanserade toner av ljust pastelligt gult, mintgrön och lila med en tydlig accent i svart för att skapa en skärpa och inramning av omgivningen. Sätt trenden i ett sammanhang genom att inreda med mycket porslin, glas, stearinljus i olika färger i kombination med tyger och textilier.

Ledord: Syre, pastell, taktilt, skulpturala former, vanilj, lavendel, aprikos.Lycke färgpalett Pure Breeze

Väggarna är målade i kulörerna Gelato Mint 36, Vanilla Sky 38 och Teasel Lilac 39.  Addera med en svart accent i textilier, vaser eller andra detaljer för att ge ögat något att vila på i rummet.

Lycke färgpalett Pure Breeze

Kombinera gärna med ljus keramik och växter i matchande färger för att hitta rätt känsla.

Pure Breeze kulörpalett

Behöver du hjälp med färgsättning? Klicka här.


Se fler av Lyckes kulörpaletter
Modern Earth

Modern Earth

Det här är en trend som inspireras av allt som uppstår ur mark och jord. Rosor, råg och potatis skapar kulörinspirationerna för denna trend.

Ocean Air

Ocean Air

Här tar vi in medelhavets färgspektrum av olika blå toner från himmel och hav. Den här trenden är för dem som vill drömma sig bort till lata semesterdagar på en solig och varm strand.

Urban Jungle

Urban Jungle

I sitt avstamp ur organiska växtmaterial, naturligt obehandlade träytor och med en kombination av avskalad elegans sätter denna kulörtrend siktet på gröna oaser tillsammans med en urban enkelhet. 


Läs mer om Lyckes nya kulörkarta här.För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer