• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Meny

Urban Jungle – en färgpalett från Lycke

Urban Jungle

I sitt avstamp ur organiska växtmaterial, naturligt obehandlade träytor och med en kombination av avskalad elegans sätter denna kulörtrend siktet på gröna oaser tillsammans med en urban enkelhet. Huvudkulörerna går i grönt med lite mer gult i sig i kombination med gråare nyanser och tillsammans med accenter i brunt och orange. Trenden är modern och tidlös på en och samma gång och fokus läggs på vårt behov av återhämtning hemma. Materialvalen här, förutom mycket gröna växter, är rotting, trä, tegel, sten, koppar och glas.


Ledord: Botaniskt, skog, bark, terrakotta, rost.


Urban Jungle – en färgpalett från Lycke

Väggen är målad i kulören Pistachio Green 12.

Urban Jungle – en färgpalett från Lycke

Väggen är målad i kulören Bamboo Leaf 14, fönsternischen i Aloe Green 19 och skateboarden i Tangerine Orange 10 samt knopplisten i Morning Dew 18.

Urban Jungle – en färgpalett från Lycke

Behöver du hjälp med färgsättning? Klicka här.


Se fler av Lyckes kulörpaletter
Pure Breeze

Pure Breeze

Som en frisk fläkt fyllt av syre kommer denna kulörtrend att skapa harmoni i de flesta hem. Här återfinns balanserade toner av ljust pastelligt gult, mintgrön och lila med en tydlig accent i svart för att skapa en skärpa och inramning av omgivningen.Modern Earth

Modern Earth

Det här är en trend som inspireras av allt som uppstår ur mark och jord. Rosor, råg och potatis skapar kulörinspirationerna för denna trend.

Ocean Air

Ocean Air

Här tar vi in medelhavets färgspektrum av olika blå toner från himmel och hav. Den här trenden är för dem som vill drömma sig bort till lata semesterdagar på en solig och varm strand.


Läs mer om Lyckes nya kulörkarta här.För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer