Trend

Meny

Trender

Toppbanner tapeter

Exklusiva tapeter för unika hem


Livfulla, expressiva mönster, djärva färgkombinationer men också eleganta nyanser ton i ton. The Apartment rymmer en eklektisk mix av sköna former och oväntade material. Exklusiva tapeter för unika hem.

Tapet Venice
Tapet Venice

Tapeten Venice pryds av mjukt välvda bågar och är skapad med inspiration från Venedigs vackra fasader och fönsterluckor. En flirt med Italiens stilsäkra 1970-tal landade i ett modernt, grafiskt mönster med skön rytm. Venice finns i tre färgställningar från dovt mörkblått till pudrig pastell. Se mönsterbild här.

Tapet cosmopolitan
Tapet cosmopolitan

Den grafiska tapeten Cosmopolitans rutor och cirklar för tankarna till Memphisgruppens ikoniska 1980-talsdesign. Elegant och glamouröst, men också lekfullt! De mjuka kontrasterna och spelet mellan matta och skimrande ytor ger Cosmopolitan ett lyxigt, sofistikerat uttryck. Finns i fyra färgställningar. Se mönsterbild här. 

Tapet Copacabana
Tapet Copacabana

Tapeten Copacabana pryds av yviga palmer och ett diskret rutmönster av bambu mot en enfärgad bakgrund. Expressivt men också lugnt och ordnat för en avslappnad, lyxig semesterkänsla! Finns i fyra färgställningar varav tre med skimrande metallic-tryck. Se mönsterbild här. 

Tapet Malibu
Tapet Malibu

Malibu är en melerad tapet tryckt på en skimrande metallic-botten. Inspirationen är hämtad från Kaliforniens glittrande hav och filmstjärnornas lyxliv längs Malibus stränder. Exklusivt, pampigt men också stilrent och lätt att kombinera med andra färger och material. Finns i fem kulörer. Se mönsterbild här.

Tapet Palm Springs
Tapet Palm Springs

Tapeten Palm Springs är inspirerad av ökenstadens dramatiska berg, vajande palmer och nytänkande arkitektur. Detta är vår tolkning av Palm Springs, med ett mjukt bladverk mot en mönstrad fond med diskret edge. Bladen skimrar lätt i pärlemor och tapeten finns i fem färgställningar.

Tapet Spirito
Tapet Spirito

Tapeten Spirito har ett lekfullt mönster av svepande penseldrag — mer som en rörelse än en platt yta. Stilrent och levande på samma gång. Det virvlande mönstret har också en extra finess; i vissa ljus skimrar det svagt i guld eller silver, beroende på vilken av de fem färgställningarna du valt. Se mönsterbild här. 

Tapet Casablanca
Tapet Casablanca

Den grafiska tapeten Casablanca är en flört med det stilsäkra 1970-talet. Det lekfulla, luftiga mönstret av cirklar och linjer passar dock lika bra i dagens trendmedvetna hem. Kontrasten mellan tapetens skimrande metallic-tryck och helmatta bakgrund skänker rummet extra finess och glamour. Se mönsterbild här. 

Tapet Velveteen
Tapet Velveteen

Tapeten Velveteen är en blinkning till 70- och 80-talens djärva modescen och dåtidens populära textil med samma namn. Se mönsterbild och köp tapeten här. Se mönsterbild här. 

Tapet Tribeca
Tapet Tribeca

Tribeca är en grafisk tapet med modern storstadskänsla. Inspirationen kommer från New Yorks kreativa stadsdel Tribeca, där stadsplanen är mindre strikt än på Upper Manhattan. De skuggade silhuetterna ger ett tredimensionellt djup och linjerna har ett spännande, metalliskt skimmer. Se mönsterbild här.

Tapet Memphis
Tapet Memphis

Memphis är en stormönstrad, digitaltryckt tapet med ett härligt geometriskt mönster inspirerat av den stilsäkra Memphisgruppen. Deras lekfulla, färgglada design satte tonen för 1980-talets inredning. I denna moderna tappning passar stilen lika bra i dag. Välj ljus pastell eller elegant mättade jordtoner. Se mönsterbild här. 

Vad betyder eklektisk?

Order på allas läppar; Eklekticism eller eklektiskt betyder i sin enkelhet stilblandning, och genom att mixa olika material, stilar och kulörer skapar du ett unikt och personligt hem.


Vill du handla tapet? Klicka här för att komma till vår tapetshop.


Mer tapetinspiration

5 framtida mönsterklassiker

Låt oss inspirera dig med tapetmönster som kommer stå sig länge i ditt hem.

Läs mer

Kika in hos tapetskaparen

Tapetformgivaren Hanna berättar sin historia och listar sina tapetfavoriter.

Läs merFör att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer