• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Happy Homes x Beslag Online

beslag online happy homes

Enkla förändringar som gör stor skillnad!


Vi på Happy Homes är stolta att presentera vårt samarbete ihop med Beslag Online. Tillsammans vill vi inspirera och uppmuntra till återbruk av möbler, kök och annat med hjälp av färg, tapeter och beslag som knoppar och handtag. Enkla förändringar som kan göra stor skillnad!


gröna kulörer och ekdetaljer

En naturnära och skandinavisk känsla får du till genom att kombinera kulörerna Monsoon, Pistachio Green och Morning Dew ihop med knoppar och handtag i ek från Beslag Online.


Till färgen   Handtag i ek   Knoppar i ek

grön låda ek-knopp

Lådfront målad med Lycke i kulören Pistachio Green och tre olika handtag från Beslag Online. Beroende på kombination av kulören och handtaget du väljer får du fram helt olika stilar.


Till färgen   Handtag i mässing   Handtag i valnöt   Svarta handtag

Det kanske ligger nära till hands att slänga ut och köpa nytt så fort något börjar bli nött, trött och kantstött i hemmet. Men med lite ny färg och nya beslag kan man enkelt förlänga livstiden på en älskad möbel, köksluckor eller annan förvaring. Genom tydliga kulörtips i kombination med populära knoppar och handtag vill vi på Happy Homes och Beslag Online inspirera till återbruk och re-make snarare än att köpa nytt och börja om från början.lila färg matchas med svarta beslag

Matcha Lyckes pastelliga lila kulör Teasel Lilac och ljusgula kulören Vanilla Sky med handtag och knoppar i ek från Beslag Online. En kombination som ger en lekfull och varm känsla. Kanske passande till en byrå till barnrummet exempelvis?


Till färgen   Knoppar i ek   Handtag i ek

lila och gul matchas med ek beslag

Eller varför inte matcha samma handtag och knopp  i massiv ek från Beslag Online med blå kulörer från kulörfamiljen Ocean Air? Då får du istället känslan av skärgård, himmel och hav.


Till färgen   Knoppar i ek   Handtag i ek

"Det är bra för både plånbok och miljö och ger dessutom den där unika känslan i ett hem som vi alla vill åt"

svarta beslag med grå och brun färger

Kombinera svarta beslag i industriell stil med kulören Monsoon (ljus greige), en mörkare brun kulör Coconut Brown och White Haze ihop med svarta handtag och knoppar för en naturnära och industriell känsla i ett!


Till färgen   Svarta handtag   Svarta knoppar

grön låda knopp i valnöt

Genom att kombinera Lyckes kulör Pistachio Green med knoppar i valnöt får du till en stil som drar åt retro-hållet men i modern tappning! En kombination som funkar lika bra på köksluckorna som på byrån.


Till färgen   Knoppar i valnöt

gröna kulörer retro stil med silvriga handtag

Gillar du retrostilen? Kombinera gröna kulörerna Monstera Green och Pistachio Green med tidlösa detaljer från Beslag Online för en retro känsla. Lägg till kulören Monsoon för en mer neutral greige att bryta av med.


Till färgen   Retro beslag

mässing beslag tapet blå färg

Kombinera kulören Ocean Waves och Lyme Stone White från Lycke med vackra beslag i mässing från Beslag Online och tapeten Ingrid Marie från Boråstapeter. Perfekt för dig som vill åt den lantliga inredningsstilen med en exklusiv touch.


Till färgen   Till tapeten   Beslag i mässing

beslag silver blå färg väggar

Lådfront målad med Lycke i populära greige kulören Monsoon och tre olika handtag från Beslag Online. Beroende på kombination av kulören och handtaget får du fram olika stilar


Till färgen   Handtag i mässing   Handtag i valnöt   Svarta handtag


Om Beslag Online

Beslag Online hjälper inredningsintresserade och hemfixare över hela Europa att göra sina hem personliga, med hjälp av detaljer. Oavsett om du letar efter modern design, klassisk stil eller inredningsdetaljer som passar i de mer lantliga miljöerna, kan du hitta vad du söker hos Beslag Online. I produktsortimentet hittar du mer än 1000 olika modeller av handtag och knoppar. För mer information om Beslag Online besök beslagonline.se"Vi vill göra den här re-makeprocessen både enklare och snabbare genom att redan från början föreslå beslag tillsammans med kulör, vilket har gjort att det här samarbetet känns så naturligt"

snickeri och lackfärg Lycke

Ska du måla om möbler eller köksluckor är Lyckes Snickeri- och lackfärg en bra färg att använda! Lycke Snickeri-och Lackfärg är en vattenbaserad akrylfärg som ger snickerier och metallytor inomhus en hård, slitstark och reptålig halvblank yta. Går att få i nästan vilken kulör du vill.


Till färgen

Lackfärgspensel

Att välja rätt pensel är viktigt. Om du ska måla om exempelvis en möbel med lackfärg bör du använda en lackfärgspensel för bästa resultat och finnish! Det ger en jämnare yta och det blir lättare att måla.


Till penseln

häftgrund

Ska du måla om en yta som är målad sedan tidigare eller är i ett material som färg kan ha svårt att fästa på, exemeplvis en lackad möbel eller spraymålade köksluckor, kan du slipa upp ytan och sedan måla med häftgrundsfärg. Då får snickeri/lack-färgen från Lycke mycket bättre fäste och du får ett långvarigt resultat!


Till häftgrundsfärgen

naturnära

Få till en jordnära känsla genom att kombinera kulörerna Blushing pink, Sunrise Yellow och Pampas Grass med knoppar och handtag i valnöt från Beslag Online. 


Till färgen   Handtag i valnöt     Knoppar i valnöt

beslag silver blå färg väggar

Lådfront målad med Lycke i kulören Pistachio Green och den snygga knoppen Manor T i mattsvart från Beslag Online. Med denna kombination av grönt och mattsvart får du till känslan av en trendig och modern stil. Perfekt i köket eller på en byrå.


Till färgen    Svarta knoppar

Kulörfamiljer från Lycke

Kombinera beslagen med kulörer från Lyckes olika kulörfamiljer. Kulörfamiljer är ett antal grupper av färger som noga tagits fram för att passa ihop och skapa den där perfekta helheten! Se Lyckes alla kulörer och kulörfamiljer här!

Färger och beslag
färger och beslag blått och mässing

Dela ditt återbruk med oss!

Har du målat om och bytt detaljer på en möbel, ett kök eller annat kul, tveka inte att dela ditt återbruksprojekt med oss! Tagga @happyhomes och @beslagonline i dina bilder på Instagram för chans att få dina bilder re-spostade och synas här! Tillsammans kan vi inspirera varandra till mer återbruk och DIY!