• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Trend

Meny

Happy Homes x Häxan

Häxan städprodukter

Äntligen samarbetar vi på Happy Homes med Häxan. Häxan har förvandlat hushållsrutinerna till en förtrollande ritual med sina städprodukter. Att det dessutom är hållbara, svanenmärkta och veganska produkter gör att vi är ännu mer stolta över att kunna erbjuda ett stort urval av produkterna i vår webbshop.


Häxans alcogel

Vem vill inte ha en sjukt snygg alcogel ståendes på hallbordet? Den går dessutom att få i en doft - bara för att ta det till nästa nivå.


Häxan Alcogel desinfekterar och dödar bakterier, virus och svampar. Återfuktar och återfettar samtidigt dina händer.

Häxans ättika

Ättika är den naturliga lösningen på hemmets små och stora rengöringsbehov. Den löser allt från svettfläckar på kläder och avlagringar i vattenkokaren till vintersmutsiga trädgårdsmöbler och grannhundens revirmarkering på husknuten.


"Reformerad för att tackla tidens husliga och världsliga åkommor. Med ett uppgraderat och utökat sortiment av naturnära städprodukter förvandlas dina hushållsrutiner till en förtrollande ritual."

Häxan Bikarbonat

Bikarbonat från Häxan biter på allt från Missfärgat porslin och vidbrända kastruller till rostiga utomhus grillar och mögelangrepp på altanen. Gör dessutom tvätten snövit och förvandlar vinfläckar till ett minne blott! Helt otrolig - snacka om att städa naturligt.

Häxan Diskmedel

Häxan Diskmedel. Inte nog med att det kan vara marknadens snyggaste diskmedelsförpackning. Den är dryg och löser de tuffaste av matfläckar.

Häxan soffa o matta

Med produkten Soffa & Matta från Häxan kan du få bort olje- och matfläckar på dina möbler och mattor. Dröm. Dessutom innehåller den inget blekmedel.


Avlägsna lös smuts genom att spraya på fläcken och ”dutta” med en svamp. Torka av överflödig vätska och dammsug tyget när det torkat. Upprepa vid behov. 

Häxan är märkt med "bra miljöval"

Miljöcertifieringar

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer