Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

  • Hem
  • #yeshappyhomes

#Yeshappyhomes

Vi älskar att se dina bilder på våra produkter! Det kan hända att vi ber om lov att använda dessa bilder i marknadsföringssyfte i våra egna kanaler för att publicera dem på vår hemsida, i sociala kanaler så som Instagram, Facebook, Pinterest, blogg, nyhetsbrev, via butikskommunikation samt övriga kommunikationskanaler.


Genom att besvara vår förfrågan med hashtaggen #yeshappyhomes, godkänner du följande:

Du ger Happy Homes Sverige AB (organisations nr 559011-9342) en icke-exklusiv och global licens till att använda samtliga bilder som du har svarat #yeshappyhomes till att användas i marknadsföringssyfte i samtliga kommunikationskanaler.


Härmed intygar du att:


1. Du äger alla rättigheter till dina bilder.

2. Du har tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna häri.

3. Happy Homes Sverige AB inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag.


Härmed befriar du Happy Homes Sverige AB från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer. Härmed befriar du och accepterar att hålla Happy Homes Sverige AB och alla personer som handlar för Happy Hpmes Sverige AB räkning skadelösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.


Om du vill dra tillbaka ditt samtycke att dela dina bilder med oss, behöver du kontakta oss och meddela oss detta. Detta gör du genom att klicka på den publicerade bilden på vår hemsida och sedan klicka på i-ikonen i det nedre vänstra hörnet på bilden. Ikonen kommer leda dig till ett formulär där du fyller i att du inte länge vill dela bilden med oss.


Genom att svara #yeshappyhomes så godkänner du alltså att du har läst och förstått ovanstående villkor. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor angående detta genom att maila till: info@happyhomes.se.