Trend

Meny

Välkommen till Happy Homes Enköping

Med kunnig personal, experttjänster och ett brett utbud av kända varumärken hjälper vi dig att skapa din hemkänsla med färg, tapet och golv.

1 / 4
Adress

Eriksgatan 14-16, 749 49 Enköping

Öppettider

Vardagar: 6:30-18
Lördag: 10-15
Söndag: Stängt

Kontakt

Telefon: 0171-37760

Email: enkoping@happyhomes.se

 

Följ oss: Instagram

Följ oss: Facebook

Här hittar du våra avvikande öppettider.

Om oss

Hos oss kan du alltid lita på att du får riktigt bra och personlig service. Vi vill att det ska vara enkelt, problemfritt och inte minst roligt att inreda och renovera.

Därför finns vi här för dig och kan stötta dig hela vägen genom ditt nästa renoveringsprojekt. Tillsammans hjälper vi dig att skapa din unika hemkänsla.

Hos oss hittar du färg, tapet, golv, kakel och klinker för alla sorters projekt, stora som små och för alla plånböcker. Dessutom är vår butik full med 

kunnig personal som hjälper dig att enkelt lyckas med ditt projekt. Och vill du göra ditt projekt ännu smidigare anlitar du vårt måleri i Bålsta.


Besök oss redan idag!

Våra tjänster

Vill du göra om hemma men känner att du inte har tid, ork eller tillräckligt med kunskap? Då finns våra samarbetsmålerier till din tjänst!

Inget jobb är för litet eller för stort, hör av dig till dom för att förverkliga dina projekt. Se samtliga målerier som vi samarbetar med.Handla tryggt

Här kan du läsa mer om hur vi anpassar butiken efter riktlinjerna kring Covid-19. Vi har genomfört en rad säkerhetsåtgärder för våra kunders och personals trygghet.

Välkända varumärken

Hos oss hittar du alltid produkter från välkända varumärken.

Registrera dig här

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer