Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Välkommen till Happy Homes Enköping

Med kunnig personal, experttjänster och ett brett utbud av kända varumärken hjälper vi dig att skapa din hemkänsla med färg, tapet och golv.

Adress

Eriksgatan 14-16, 749 49 Enköping

Öppettider

Vardagar: 6:30-18
Lördag: 10-15
Söndag: Stängt

Kontakt

Telefon: 0171-37760

Email: enkoping@happyhomes.se

 

Följ oss: Instagram

Följ oss: Facebook

Här hittar du våra avvikande öppettider.

Om oss

Hos oss kan du alltid lita på att du får riktigt bra och personlig service. Vi vill att det ska vara enkelt, problemfritt och inte minst roligt att inreda och renovera.

Därför finns vi här för dig och kan stötta dig hela vägen genom ditt nästa renoveringsprojekt. Tillsammans hjälper vi dig att skapa din unika hemkänsla.

Hos oss hittar du färg, tapet, golv, kakel och klinker för alla sorters projekt, stora som små och för alla plånböcker. Dessutom är vår butik full med 

kunnig personal som hjälper dig att enkelt lyckas med ditt projekt. Och vill du göra ditt projekt ännu smidigare anlitar du vårt måleri i Bålsta.


Besök oss redan idag!

För dig som proffs

Vi på Happy Homes Enköping vill vara den självklara mötesplatsen för dig som proffskund. Hos oss möts du av ett brett sortiment, gedigen kunskap och alltid personal med ett leende på läpparna. Välkommen!Senaste nytt

klinker Gotland svenska kakel

Nu har vi kakel och klinker!

Nu har vi även kakel och klinker från Svenska Kakel i butiken! Ett brett sortiment med kakel och klinker av högsta kvalité som följer de senaste trenderna med produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Våra tjänster

Målerier

Du vet väl att vi gärna tipsar dig om lämplig målare för just ditt projekt om du mot all förmodan inte vill eller hinner måla själv? Välkommen att kontakta oss eller kom in i butiken så hjälper vi dig!
Aktuellt

Här kan du läsa mer om kampanjer och aktuell information som rör butiken just nu.

Välkända varumärken

Hos oss hittar du alltid produkter från välkända varumärken.