• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Meny

Hemma hos

Toppbanner

Camilla gjorde ett hem till sitt hem


Välkommen hem till Camilla Larsson som driver kontot @camillasrum. I somras köpte Camilla en lägenhet byggd på 1920-talet och har nu skapat sin hemkänsla.

– Jag blåste ut allt i lägenheten när jag köpte den och är ännu inte helt klar, men det tog ca 2 månader att renovera lägenheten så att den gick att bo i innan jag flyttade in. Nu ser jag fram emot att få färdigt det sista!

Vardagsrummet (1)

Lägenheten var från början i ett stort renoveringsbehov och alla väggar har därför målats om. Camilla har valt lite varmare kulörer som känns klassiska och inte är för mörka, allt för att inte tröttna på kulörvalen. Färgvalen föll på Jotun och alla kulörer går i en jordnära skala som ger ett sobert och lyxigt intryck.

– Jag är extra förtjust i "Soothing Beige" från Jotun som jag har i vardagsrummet, jag valde även att måla in IKEAS skåp Ivar i samma kulör, berättar Camilla.


I dagsläget delar barnen rum och därför fick en våningssäng ta plats. Barnen ville ha sin favoritfärg, grön, så deras rum är målat i "Pale Linden", som de alla är otroligt nöjda med. De dova kulörvalen har matchats med nyslipade originalgolv som är behandlade med hårdvaxolja från Osmo.

– Golven är behandlade med Osmo 3188 Snö och Osmo 3062 matt yta, säger Camilla.

Vardagsrummet
Barnrum
barnrum

”Pale linden är en 
väldigt  behaglig
 färg i ett sovrum.”
Sovrum
Sovrum
Fotograf: Camilla Larsson

Handla färg från Jotun Lady här.


Helt nya färgkartor från Jotun och Lycke

Jotuns nya färgkarta

Spana in Jotuns nya färgkarta som består av 28 fantastiska kulörer.

Läs mer

Lyckes nya färgkarta

En alldeles rykande het färgkarta med 40 nya hållbara kulörer.

Läs merFör att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer