Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

 Jotuns nya färgkarta Together

Väggen är målad med JOTUN LADY Pure Color i kulören 12182 Gentle Whisper, taket med JOTUN LADY Perfection i kulören 1376 Froströk och bordet med JOTUN LADY Supreme Finish i 2011 Antique Brass.


Jotun LADYs nya färgkarta Together

Vad kan vara finare än en hel färgkarta inspirerat av det nya lite mer sociala liv vi kommer leva. Jotun LADYs nya färgkarta innehåller kulörerna har delats upp i tre klara och fräscha paletter som kallas Embrace, Playful och Cherish.


En vacker grönblå kulör från Jotuns nya färgkarta Together som heter 6084 Sjösmaragd

Jotuns nya färgkarta innehåller många nya kulörer. Färgkartan består av 28 kulörer varav 12 stycken är helt nya, medan de resterande tonerna är återupptäckta skatter från Jotuns arkiv. Kulörerna presenteras i tre kulörpaletter, EMBRACE, PLAYFUL och CHERISH.


Efter en lång pandemiperiod tycker vi på Happy Homes att Jotun har hittat en fint tema med Together som är skapat utifrån vårt behov av att få leva mer sociala liv och hänga med de människor som betyder något för oss.


Väggen är målad med JOTUN LADY Pure Color i kulören 6084 Sjösmaragd.


Det är också första gången vi ser fotografier från Jotun med människor på vilket ger en levande känsla ihop med de vackra kulörerna. Vissa av kulörerna är lugna och vissa piggar upp. Lisbeth Larsen, global kulörchef på Jotun säger:

– Vi på Jotun är fascinerade över hur kulörerna som vi omger oss med, påverkar stämningen och formar vår vardag.

Från Jotuns kulörpalett Playful
Väggen är målade i två lila kulörer från Jotuns nya färgkarta Together - 3377 Slate Lavender och 20186 Lavender Touch

Väggen är målad med LADY Pure Color i kulören 20186 Lavender Touch och panelen är målad med LADY Supreme Finish i kulören Slate Lavender 20186.

Väggen är målade i två kulörer från Jotuns nya färgkarta Together – ena sidan är målad i en lila ton som heter 20186 Lavender Touch och den andra sidan i en frisk grön ton som heter 8565 Hope.

Väggen är målad med JOTUN LADY Pure Color och taket med JOTUN LADY Perfection i kulören 20186 Lavender Touch. Den högre väggen är målad med JOTUN LADY Pure Color i kulören 8565 Hope.


Den här paletten kännetecknas av livfulla och klara kulörer. Jotuns tanke är att de ska bära med sig hopp och positivitet och det tycker vi de har lyckats med. Det är som en godispåse där man vill kombinera alla kulörerna i ett rum.


Från Jotuns kulörpalett Cherish
Panelen är målad i en puderrosa kulör som heter 20185 Friendly Pink och väggen är målade i en rödaktig greige ton som heter 12182 Gentle Whisper.

Väggen är målad med JOTUN LADY Supreme Finish i kulören 20185 Friendly Pink och JOTUN LADY Pure Color i 12182 Gentle Whisper.


Väggen är målad i en gyllene persikorosa ton som heter 2011 Antique Brass.

Väggen är målad med JOTUN LADY Pure Color i kulören 2011 Antique Brass.


Den här paletten kännetecknas av ljusa, dämpade, behagliga toner och känns ju väldigt inbjudande att socialisera med sina vänner i.


Från Jotuns kulörpalett Embrace
Väggen är målad i en gråblå ton från Jotuns kulörpalett Embrace och heter 5516 Iron Blue

Väggen är målad med JOTUN LADY Pure Color i kulören 5516 Iron Blue.


Väggen är målad med Jotuns mineralfärg i en varm gulbeige kulör Från Jotuns kulörpalett Embrace som heter 1303 Observe

Väggen är målad med JOTUN LADY Minerals i kulören 1303 Observe.


Den här paletten består av kulörer som representerar naturliga element som jord, sand, öken, järn och rost. Att omge sig med naturliga toner i hemmet har en bra effekt på oss menar Jotun LADY och vi är mer än villiga att hålla med.Handla färg från Jotun Lady här.

Mer Jotun inspirerat

En sober dröm hos Sleepo

Njut av de vackert målade väggarna i kulören LADY Sommarsnö - från Jotun.

Läs mer

En perfekt greige kulör från Jotun

Letar du efter den perfekta grå-beigea kulören? Spana då in LADY Pure Color 12078.

Läs mer