• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Meny

Tapetinspiration

billiga tapeter sovrum

Billiga tapeter till bra kvalité!


Upptäck prisvärda Lycke tapeter från endast 199 kr/rulle! Över 30 fina och gångbara tapetmönster noga utvalda av våra färg- och tapetexperter. Att köpa billiga tapeter ska inte betyda att man tummar på kvalitén - Lycke tapeter är både enkla att tapetsera med och ger ett fint och proffsigt resultat.


billiga tapeter blommor

Tapeten Klätterros 1 passar fint i barnrum och matchas här med pall och knoppar målade i kulören Bamboo Leaf.

billig beige tapet

Tapeten Nyponros 3 i beige kulörer matchas här med soffbord målat i Lyckes kulör Fresh Linen, vaser målade i Muted Rose och golvkruka målad i Solitary Blue.

Från 199:-/rulle

Bland Lyckes tapetmönster finns något för alla smaker och plånböcker. Lyckes tapeter säljs nämligen till ett väldigt bra pris - här hittar du tapeter från endast 199:-/rulle. Att skapa sin hemkänsla med hjälp av tapeter ska inte kosta skjortan enligt oss.


färgsättare tapetgruppen lycke tapeter

Tapeternas 32 mönster är noga handplockade och färgsatta av en grupp på hela 24 duktiga färgsättare från Happy Homes runt om i hela Sverige, från norr till söder. Tonerna och färgerna i tapeterna är matchade med befintliga Lycke-kulörer. Detta gör att det blir extra enkelt att välja ut matchande kulörer om du vill kombinera tapeterna med färg.


"De mönster vi handplockat till tapeterna är sådana mönster vi hoppas och tror ska hålla länge över tid"


"Genom att färgsätta tapeterna med befintliga Lycke-kulörer underlättar vi förhoppningsvis för kunden när denne ska välja matchande kulörer till. Många vill endast tapetsera en fondvägg och måla resten av väggarna i rummet och då är det bekvämt att se på en färdig matris vilka Lycke-kulörer som kan matcha till."

billiga tapete läshörna

Tapet Lycke Historia 1 matchas med skåp målade i Lyckes kulör Morning Dew och kruka målad i kulören Solitary Blue.

billig gul tapet

Tapeten Midsommar 2 med gul botten matchas fint med sängbord målade i Lyckes kulör Morning Dew och vaser målade i kulörerna Muted Rose och Coconut Brown.

beige tapet i hall

Beige tapet Vår 1 i hall matchas med byrå målad i Lyckes kulör Ocean Waves och stol och knoppar målade i kulören Lapis Lazuli. Golvvasen är målad i Lyckes kulör Coconut Brown.

billig tapet blommig

Tapeten Vildrosor 2 passar bra i ett barnrum. Här matchas den med pall och knoppar målade i Lyckes kulör Amandine Beige.

Matcha Lycke tapet med Lycke färg

kombinera kulörer med tapeter från lycke
läshörna mörk tapet lycke

Tapeten Ruta 1 matchas med skåp målade i Lyckes kulör Morning Dew och kruka målad i Solitary Blue.

grå blommig tapet i sovrum

Tapeten Flora 2 ger ett mjukt intryck o sovrummet och matchas med sängbord målade i Lyckes kulör Silver Lining. Golvkruka målad i Teasel Lilac och vad målad i Coconut Brown.

Digitalt Showroom

lycke tapet i digitalt showroom

Testa tapeterna i vårt Digitala Showroom!


Att välja tapeter kan kännas som ett stort beslut och ibland kan det vara svårt att föreställa sig hur tapeten kommer se ut i sin helhet när den väl är på plats. Därför har vi på Happy Homes tagit fram ett Digitalt Showroom där du kan testa mängder av tapeter, kulörer, golv och kakel på olika ytor och i olika rum. 


Välj bland olika rumstyper och testa Lyckes tapeter och kulörer hur de ser ut tillsammans och på större ytor. 


När du hittat en tapet, kulör, golv och annat du tycker känns fint ihop kan du spara det färdiga resultatet och maila det till dig själv så att du kommer ihåg namnet på de tapeter, kulörer och annat du tyckte om.


Testa det Digitala Showroomet

Kvalitet till bra pris
ljusäkta tapet

Lycke tapeter är har mycket god ljusäkthet vilket innebär att tapeten inte bleks om den utsätts för mycket solljus.

tvättbar

Lycke tapeter är tvättbara vilket innebär att lätt smuts kan tas bort med en fuktig svamp.

strippbar

Tapeterna är strippbara vilket innebär att tapeten kan dras bort från väggen utan att lämna rester kvar.

limmas på vägg

Lycke tapeter är enkla att sätta upp och sätts upp genom att du limmar direkt på väggen.

Lycke tapeter ce märkta

Lycke tapeter är CE-märkta. Produkterna uppfyller de väsentliga hälso-, miljö- och säkerhetskraven i relevanta direktiv.

non-woven-tapeter

Lycke tapeter är Non-woven tapeter. Non-woven-tapeter är en något tjockare tapet än papperstapeter. De är därför något enklare att hantera och sätta upp.

Se alla Lycke tapeter här:

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer