Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

lycke färg och tapeter

Lycke

Lycke är kvalitetsprodukter för hemmets alla ytor. Med prisvärda produkter av rätt kvalitet hjälper Lycke dig att skapa just din hemkänsla. Oavsett storlek på plånboken finns det en Lyckeprodukt för dina behov, förutsättningar och personliga smak. Lycke är utvalt av våra experter som hjälper dig på vägen till ett perfekt slutresultat.

text

Lycke Färg

Lycke Färg är en kvalitetsfärg till bra pris för hemmets alla ytor. Du hittar färg för både utomhusbruk och inomhusbruk. Lycke Färg gör det enkelt att måla och skapa hemkänsla till ett bra pris!

Se mer av Lycke Färg
text

Lycke Tapeter

Med Lycke Tapeter får du ett ombonat och vackert resultat till bra pris. Lycke Tapeter är nopga handplockade av våra färgexperter och färgsatta för att enkelt kunna matchas med Lyckes färger!

Se mer av Lycke TapeterSkönhet för alla hem

Lycke lanserades 2020 och blev snabbt ett omtalat färgvarumärke. Näst ut var Lycke Tapeter som lanserades 2022. Med ett vackert slutresultat som ledstjärna är Lycke ett prisvärt och inspirerande varumärke men också ett tryggt alternativ som borgar för hög kvalitet med Happy Homes som garant. 


Lycke krånglar inte till det så mycket utan har produkter som är enkla att använda och förstå sig på. Alla som vill skapa ett vackert hem kan använda Lyckes produkter oavsett om du har stor erfarenhet av renovering eller om du är nybörjare. Skönhet för alla hem helt enkelt.lyckes kulörer

 Kulörer från Lyckes senaste färgkarta.

lycke blå kulör

Kulör snedtak Rainfall 47, vägg Ocean Waves 45.

-"Alltså jag är blown away av kvalitén på denna färg! Jag har målat med många olika färger men aldrig en så silkeslen och lättarbetad färg som Lycke. Jag reagerade även på att den var otroligt täckande."


Mirelle Stoor @designbymirellelycke varumärket
Lycke krånglar inte till det så mycket utan har produkter som är enkla att använda och förstå sig på.


utomhuskulör lekstuga

 Lekstuga målad med Lycke Allroundfärg hos Sarah Stråth.

utomhuskulör aska lycke

 Fasad målad med Lycke Fasadfärg i kulören Aska.


Alla som vill skapa ett vackert hem kan använda Lyckes produkter oavsett om du har stor erfarenhet av renovering eller om du är nybörjare. Skönhet för alla hem helt enkelt.

66 produkter