RFG TOTALENTREPRENAD

Vill du slippa göra jobbet?
Vi jobbar med kompetenta målare, snickare, plattsättare, golvläggare, elektriker och rörmokare. Det innebär att vi kan hjälpa dig med allt från tapetsering av en vägg till större renoveringar av så väl kök, badrum som hela hus.

Vår projektledare har 30 års erfarenhet och känner till branschen väl, något vi ser som en stor tillgång och framförallt en trygghet för dig som kund. Du slipper tänka på vilken hantverkare som ska kontaktas i vilken ordning och kan få ett sömlöst projekt där vi håller i alla trådar.

Kontakta vår projektledare Christer Hedberg för ett förutsättningslöst möte eller mer information.

Telefon: 070-671 70 71
Mail: christer.hedberg@happyhomes.se

Christer finns på plats i butiken
Mån – Tors 9-14

 

FASADKOLLEN

Hur står det till med fukt i fasaden? Vilken slags färg är ditt hus målat med? Frågorna kring hur ditt hus mår är många. Vår tjänst Fasadkollen innebär att en färgexpert från oss på Happy Homes kommer hem till dig och inspekterar ditt hus på plats.

Du får ett besiktningsprotokoll som innehåller allt du behöver inför en ommålning, med information om fasadens skick, färgrekommendationer, arbetsmetod och materialåtgång.
Allt det här får du för 595:-. Betalning sker i samband med bokning av besök, i butik.

Och det bästa av allt!
Vi drar av 595:- i samband med köp efter genomförd fasadkoll! 

Kontakta butiken för mer information:
Telefon: 021-304900
Mail: butiken.runesfarg@happyhomes.se

Öppettider: Mån-Fre 9-19, Lör-Sön 10-16

FÄRGSÄTTNINGSHJÄLP

Vet du vilken känsla du vill ha i ditt rum, men är osäker på hur du ska plocka fram den? Då är vår tjänst Färgsättning något för dig!

Tjänsten Färgsättning innebär att en expert från oss kommer hem till dig och tittar på hemmets och rummets karaktär, ljusinsläpp och möblemang. Utifrån den analysen kan vi sedan tipsa om vilka kulörer, mönster och material som tar fram just den känsla du vill ha i ditt rum. Varje rum är unikt på samma sätt som personen som bor där!

Vill du komma igång? Besök oss i butiken och boka tid för hembesök. Vi kan även hjälpa dig på plats i butiken med tips och råd gällande kulörval, matchningar och material. Välkommen till oss så hjälper vi dig att skapa ditt Happy Home!

Fråga oss om priset!

Kontakta butiken för mer information:
Telefon: 021-304900
Mail: butiken.runesfarg@happyhomes.se

Öppettider: Mån-Fre 9-19, Lör-Sön 10-16