• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Trend

Meny

Aktuella kampanjer

rabatt på utomhusfärg

Kanonpriser på utomhusfärg 1-11 juli


Sommar och semester för många runtom i landet! Kanske är det dags att ta tag i det där utomhusprojektet lagom till ledigheten? Passa på att ta del av våra fina sommarpriser på utomhusfärg 1-11 juli! Vi har bland annat sommarpriser på DEMIDEKK Ultimate och DEMIDEKK Infinity samt Beckers Perfekt Akrylat och Fasad Plus. Självklart har vi även superpriser på fasadfärg från Lycke. Observera att varumärken och produktutbud kan skilja sig åt mellan butikerna.


Varmt välkommen in till din närmaste Happy Homes-butik eller beställ direkt här i vår webbshop.Kundklubbserbjudande just nu

beslag online rabatt på färg för återbruk

Mellan 1-11 juli får du som är kundklubbsmedlem rabatt på lackfärg från Mood Professional och LADY Supreme Finish i butik och här i vår webbshop. Dessutom har vi just nu ett samarbete med Beslag Online där du får hela 20% rabatt på ett köp av knoppar och handtag på beslagonline.se. Perfekt om du exempelvis vill fräscha upp köket, en gammal möbel eller annat kul under sommaren!


För att få 20% rabatt på beslagonline.se, ange koden SUMMERBO20


Köp Mood Professional Finish här


Köp LADY Supreme Finish här


Till beslagonline.se härInte medlem i kundklubben? Bli det HÄR

Rätt färg till rätt yta

Se alla produkter till bra pris här

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer