Våra 10 mest populära tapeter!

Enfärgade väggar i all ära, men en mönstrad tapet kan verkligen göra stor skillnad och lyfta ett helt rum. Valen är många, och just nu har vi dessutom 25% rabatt på tusentals mönster. För att underlätta för dig har vi därför samlat våra tio mest populära tapeter. Välkommen in till någon av våra 80 butiker eller köp dina tapeter i vår tapetshop här på Happyhomes.se.

1. Drömska tistlar

Den storblommiga tapeten Thistle från Boråstapeter täcks av ståtliga tistlar, målade för hand efter att designern sett liknande blommor på sin cykeltur på väg till jobbet. Tapeten är tryckt med en teknik som vackert återger akvarellfärgernas alla skiftningar och ytan har en vacker lyster som reflekterar ljuset i rummet. Passar i alla typer av rum. Se mönsterbild och köp tapeten här.  

2. Lantlig romantik

I Duros arkiv hittade du tapeten Astrid, vars mönster betecknas som ett mönster i nyrenässansstil. Förlagan till Astrid kan dateras till 1860-1890. Passar alla typer av rum. Se mönsterbild och köp tapeten här.

3. Böljande blommor

Färgskalan för detta mönster är rik och har hämtat sin inspiration från allmogen både i Dalarna och i Skåne. Kollektionen Apelviken är designad av Hanna Wendelbo för Midbec. Se mönsterbild och köp tapeten här.

4. Kastenjeblommor på tapeten

En framtida tapetklassiker från Boråstapeter. Den blommiga tapeten Chestnut Blossom är täckt av storslagna, stiliserade kastanjeblommor och -blad. En klassisk design i ny tappning. Se mönsterbild och köp tapeten här.

5. Skimrande gröna blad

Tapeten Myfair från Engblad & Co är en tapet med ett geometriskt, virvlande bladverk som bildar en fin bakgrund i rummet.
Se mönsterbild och köp tapeten här.

6. Dramatiska blommor

Tapetkollektionen Belle från TapetTerminalen är en uppsättning dramatiska mönster i härliga färgställningar. Se mönsterbild och köp tapeten här.

7. Ljuva blomstren (LÄNK SAKNAS)

Ängås är en varm och välkomnande tapetkollektion designad av Hanna Wendelbo för tapethuset Midbec. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

8. Solmogna äpplen  

På den mörkblå tapeten Ingrid Marie från Boråstapeter kan du följa äppelträdets väg från doftande vårblomster till solmogna äpplen och höstens röda löv. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

9. Enfärgad tapet

Mönster i all ära, men en enfärgad tapet skapar en sober och lugn känsla till ditt hem. Nordic Elegance från Tapetterminalen kommer i en rad färgställningar. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

10. Sagolika djur 

På barntapeten Forest Friends kikar skogens djur nyfiket fram ur skogens grönska. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Fler inlägg