Våra 10 mest populära tapeter!

Enfärgade väggar i all ära, men en mönstrad tapet kan verkligen göra stor skillnad och lyfta ett helt rum. För att underlätta för dig har vi samlat våra tio mest populära tapeter. Välkommen in till någon av våra 80 butiker för att handla dina tapeter.

1. Drömska tistlar

Den storblommiga tapeten Thistle från Boråstapeter täcks av ståtliga tistlar, målade för hand efter att designern sett liknande blommor på sin cykeltur på väg till jobbet. Tapeten är tryckt med en teknik som vackert återger akvarellfärgernas alla skiftningar och ytan har en vacker lyster som reflekterar ljuset i rummet. Passar i alla typer av rum. Se mönsterbild här.  

2. Lantlig romantik

I Duros arkiv hittade du tapeten Astrid, vars mönster betecknas som ett mönster i nyrenässansstil. Förlagan till Astrid kan dateras till 1860-1890. Passar alla typer av rum. Se mönsterbild här.

3. Böljande blommor

Färgskalan för detta mönster är rik och har hämtat sin inspiration från allmogen både i Dalarna och i Skåne. Kollektionen Apelviken är designad av Hanna Wendelbo för Midbec. Se mönsterbild här.

4. Kastenjeblommor på tapeten

En framtida tapetklassiker från Boråstapeter. Den blommiga tapeten Chestnut Blossom är täckt av storslagna, stiliserade kastanjeblommor och -blad. En klassisk design i ny tappning. Se mönsterbild här.

5. Skimrande gröna blad

Tapeten Myfair från Engblad & Co är en tapet med ett geometriskt, virvlande bladverk som bildar en fin bakgrund i rummet.
Se mönsterbild  här.

6. Dramatiska blommor

Tapetkollektionen Belle från TapetTerminalen är en uppsättning dramatiska mönster i härliga färgställningar. Se mönsterbild här.

7. Ljuva blomstren

Ängås är en varm och välkomnande tapetkollektion designad av Hanna Wendelbo för tapethuset Midbec. Se mönsterbild här. 

8. Solmogna äpplen  

På den mörkblå tapeten Ingrid Marie från Boråstapeter kan du följa äppelträdets väg från doftande vårblomster till solmogna äpplen och höstens röda löv. Se mönsterbild här. 

9. Enfärgad tapet

Mönster i all ära, men en enfärgad tapet skapar en sober och lugn känsla till ditt hem. Nordic Elegance från Tapetterminalen kommer i en rad färgställningar. Se mönsterbild här. 

10. Sagolika djur 

På barntapeten Forest Friends kikar skogens djur nyfiket fram ur skogens grönska. Se mönsterbild här. 

Fler inlägg