Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Färg till bra pris!

På Happy Homes tycker vi det är viktigt att erbjuda ett marknadsmässigt bra pris på våra produkter. Detta för att du som kund alltid ska känna att du har gjort ett smart och prisvärt val. Kvalitetsfärg till ett bra pris helt enkelt.

Aktuellt just nu

billig fasadfärg

Fasadfärg till riktigt bra pris!

Att måla om fasaden ska inte kosta skjortan enligt oss. Med Lycke Fasadfärg får du en högkvalitativ vattenbaserad fasadfärg med bra täckförmåga till riktigt bra pris.

Demidekk cleantech

Nyhet: självrengörande färg!

DEMIDEKK CleanTech är Jotuns nya självrengörande utomhusfärg. Den är övermålningbar efter bara 2 timmar och fungerar utmärkt även vid sprutmålning. Det gör målningsarbetet mer effektivt för dig. Alltid till bra pris hos Happy Homes.

Inspiration

text

Trendrapport 2024

Vi listar heta trender inom färg och tapet för vår och sommar 2024.

Se trendrapporten
text

Så här målar du en möbel

Att måla om möbler kan göra stor skillnad och är bättre för både plånbok och miljö. Vi listar viktiga steg i processen för att du ska få ett fint och hållbart resultat.

Så här gör du

Nyheter

billigt parkettgolv

Golv till pangpris!

Vårt golv Rumba från Tarkett är ett riktigt prisvärt parkettgolv i ek. Rumba är slitstarkt, omslipningsbart och lätt att lägga. Köp i webbshop eller i närmaste Happy Homes-butik!

Välkända varumärken

Våra tjänster

Färgsättningsexperten

Behöver du hjälp med färgsättning?

Här får du personlig hjälp och egentid av en färgsättare att inreda med färg, golv och tapet och skapa en fin helhet.

fasadkollen

Låt en fasadexpert se över fasaden!

Fasadkollen är en tjänst för dig som ska måla om huset eller undrar hur fasaden mår. När du bokar tjänsten kommer en av våra certifierade fasadexperter hem till dig och besiktigar din fasad, så att du kan känna dig trygg i att allt blir rätt.

Inspiration

text

Nytt kök för liten peng

I samarbete med företaget Beslag Online vill vi uppmuntra och inspirera till att förnya det du har med hjälp av färg och nya beslag, istället för att slänga ut och köpa nytt. Bra för både plånbok och miljö!

Se mer och inspireras här
text

Den perfekta beige

Beige håller sig kvar som en stor favoritkulör. Men det är inte lätt att hitta den perfekta beige tonen. Vi listar våra beige favoriter från Lycke, Jotun och Beckers.

Hitta din beige kulör
text

Hitta rätt grön nyans!

Att hitta den perfekta gröna nyansen kan vara lite klurigt, vi vet. Här går vi igenom några saker att tänka på för att hitta rätt!

Läs mer här
text

Färgstarkt hos @mosebacke

Följ med hem till Sebastian, känd som Mosebacke på Instagram. Inspireras av färgstarka kulörer och ta del av Sebastians färgkarta som hjälper dig att få in mer färg hemma, exklusivt framtagen för Lycke färg!

Läs mer här

Bilder från våra kunder

Tagga @happyhomes eller @lyckefargtapet på Instagram för att synas här. Klicka på någon av bilderna för att shoppa produkterna direkt.

Se mer bilder från våra ambassadörer, butiker och kunder här