Fem framtida mönsterklassiker till pangpris

Tranan är ett av våra tydligaste vårtecken. Tapetmönstret Dancing Crane från Engblad & Co är en framtida mönsterklassiker designad av Emma von Brömmsen. Mönstret finns i fyra färgställningar och passar bra i alla typer av rum. Se mönsterbild och köp tapeten här

Den storblommiga tapeten Thistle från Boråstapeter täcks av ståtliga tistlar, målade för hand efter att designern sett liknande blommor på sin cykeltur på väg till jobbet. Tapeten är tryckt med en teknik som vackert återger akvarellfärgernas alla skiftningar och ytan har en vacker lyster som reflekterar ljuset i rummet. Passar i alla typer av rum. Se mönsterbild och köp tapeten här.  

I Duros arkiv hittade du tapeten Astrid,  vars mönster betecknas som ett mönster i nyrenässansstil. Förlagan till Astrid kan dateras till 1860-1890. Passar alla typer av rum. Se mönsterbild och köp tapeten här.

Lyckebo är Hanna Wendelbos fjärde lyckosamma samarbete med tapethuset Midbec Wallpapers. Detta mönster är definitivt en framtida klassiker i tapetvärlden och således ett mönster att leva länge med. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Ytterligare en framtida tapetklassiker från Boråstapeter. Den blommiga tapeten Chestnut Blossom är täckt av storslagna, stiliserade kastanjeblommor och -blad. En klassisk design i ny tappning. Se mönsterbild och köp tapeten här.

Fler inlägg