Fem framtida mönsterklassiker till pangpris

Med våren längtar vi efter förändring – och vad passar då bättre än att förnya hemmet med tapeter? För att inspirera dig har vi valt ut fem framtida mösterklassiker som kommer stå sig länge i ditt hem. Välkommen in till någon av våra 80 butiker för att köpa dina tapeter.

1. Dancing Crane från Engblad & Co

Tranan är ett av våra tydligaste vårtecken. Tapetmönstret Dancing Crane från Engblad & Co är en framtida mönsterklassiker designad av Emma von Brömmsen. Mönstret finns i fyra färgställningar och passar bra i alla typer av rum.

2. Thistle från Boråstapeter

Den storblommiga tapeten Thistle från Boråstapeter täcks av ståtliga tistlar, målade för hand efter att designern sett liknande blommor på sin cykeltur på väg till jobbet. Tapeten är tryckt med en teknik som vackert återger akvarellfärgernas alla skiftningar och ytan har en vacker lyster som reflekterar ljuset i rummet. Passar i alla typer av rum. Se mönsterbild här.  

3. Astrid från DURO 

I Duros arkiv hittade du tapeten Astrid,  vars mönster betecknas som ett mönster i nyrenässansstil. Förlagan till Astrid kan dateras till 1860-1890. Passar alla typer av rum. Se mönsterbild här.

4. Sarah från Midbec

Lyckebo är Hanna Wendelbos fjärde lyckosamma samarbete med tapethuset Midbec Wallpapers. Detta mönster är definitivt en framtida klassiker i tapetvärlden och således ett mönster att leva länge med. Se mönsterbild här. 

5. Chestnut Blossom från Boråstapeter

Ytterligare en framtida tapetklassiker från Boråstapeter. Den blommiga tapeten Chestnut Blossom är täckt av storslagna, stiliserade kastanjeblommor och -blad. En klassisk design i ny tappning. Se mönsterbild här.

Fler inlägg