Färgsättningshjälpen

Det är enkelt att ta hjälp och vi hjälper er gärna!
Cecilia är utbildad certifierad färgsättare vid NCS Academy i Stockholm och hon har goda kunskaper om både färg och form och tekniska egenskaper hos produkter så att rätt produkt används på rätt plats. Nedan beskrivs de två olika tjänsterna som vi erbjuder.
Konsultation i butik
Ni bokar tid och tar med planritning, mått och bilder på ytorna som ska göras om. Cecilia vägleder och hjälper er med alla val. Ni får sedan en specifikation med er från butiken som ni själva enkelt kan utgå från eller lämna över till hantverkare. Detta är en effektiv tjänst som passar er som ska göra om ett mindre antal rum. Avsatt tid ca 1 timme.
Kostnad – 1000:-
1000:- som betalas i samband med mötet. Ni får då en kupong värd 500:- att handla för hos Färgservice, giltig i 2 månad från konsultationstillfället.

 

Konsultation hembesök

Ni bokar ett tillfälle där Cecilia kommer hem till er för att se helheten och gå igenom varje rum som ska göras iordning. Förbered gärna en planritning och mått som Cecilia kan få med sig. Efter besöket sammanställer hon ett förslag till er och ni kommer till butiken för en genomgång av detta. Ni får med er en specifikation som ni själva enkelt kan utgå från eller lämna över till hantverkare. Detta är en bra tjänst för er som ska göra om ett större antal rum.
Kostnad – 2500:-
2500:- som betalas i samband med överlämning av specifikationen. Ni får då en kupong värd 500:- att handla för hos Färgservice, giltig i 2 månad från konsultationstillfället.

 

Hyra av maskiner

Vi hyr även ut maskiner / dygn.

Slipmaskiner med tillhörande dammsugare från flex och festol. Komplett paket med slip och dammsugare 385:- ink moms. /dygn. Kostnad för slippapper tillkommer.

Speedheater Cobra 250:-/dygn
(Med Speedheater Cobras smidighet, extrema snabbhet och balans är det fritt fram för färgborttagning i de mest svåråtkomliga utrymmena. Huvudet är rörligt (vinkelbart) och effekten imponerande. På bråkdelen av någon sekund släpper färgen från underlaget.
Speedheater Cobra är ett portabelt, ergonomiskt utformat kraftpaket med en vikt av endast drygt ett halvt kilo. Speedheater Cobra kommer att förändra verkligheten för var och en som arbetar med färgborttagning på finsnickerier, möbler, fönsterkarmar, lister, antikviteter, marina detaljer och i övriga sammanhang där det tidigare varit svårt.)

Osmo polermaskin 150:-/dygn. Kostnad för slippapper tillkommer.

Mattdammsugare inklusive 1 liter kem 355:- /dygn

Kakelskärare liten 120:-/dygn

Kakelskärare stort 135:-/dygn

Alla priser är inklusive moms.

NU HAR VI ÄVEN FÄRGSPRUTA FÖR UTHYRNING!