Modern Romantik – en färgpalett från LYCKE

Modern Romantik är en färgpalett i varma rostiga toner som speglar en känsla av positivitet och optimism. En palett som balanserar mellan lugn och liv, med kulörer som framstår både trendiga och tidlösa. Oavsett om du har ett älskat antikt skåp eller en fin designstol kommer kulören från denna palett att lyfta dem.

Ett kärleksfullt och levande hem där hela familjen ges utrymme att växa. Här får fantasin flöda och inspirerande rum uppmuntrar till skapande i alla dess former. Ett hem att leva länge och mycket i.

Perfect beige är en romantisk rosatonad beige som får liv i dina väggar. Det är en inbjudande kulör som passar fint i både nya och äldre hem.

Blushing pink är en uppiggande kulör som skapar inbjudande rum, speciellt när den kombineras med dova toner i den övriga inredningen.

Muted Rose är en dämpad rosaton med värme. Den puderlikande känslan får denna kulör att upplevas romantisk och är tillsammans med Perfect beige en utsökt kombo.

"Modern Romantik är en kulörpalett i varma rostiga toner som speglar en känsla av positivitet och optimism."

Modern Romantik är en palett ur Lyckes färgkarta med totalt 12 kulörer. Perfect beige, Muted rose och Blushing pink är samtliga kulörer framtagna tillsammans med och för Lycke. Det är palett med kulörer som harmoniserar med varandra och skänker en helhet till ditt hem.

Lycke är kvalitetsfärg tillverkad i Skandinavien efter en enkel filosofi: skönhet för alla hem oavsett smak. Vad skönhet är bestämmer du, därför blandas Lycke i den kulören du vill ha. Läs mer här. 

 

Läs också:

– Eklektisk Elegans – en färgpaletten som är intressant, oväntad

– Personligt Modernt – en färgpalett som tar för sig utan att bli för mycket

– Bohemiskt Naturnära – en naturnära färgpalett 

 

Fler inlägg