Adress:

Hallsta Gårdsgata 3
721 38 Västerås

Vi finns på Erikslund

Öppettider

 • Vardagar: 9-19
 • Lördag: 10-16
 • Söndag: 10-16

  Avvikande öppettider:

  Påsk:
  2/4 Långfredagen 10-16
  3/4 Påskafton 10-16
  4/4 Påskdagen 10-16
  5/4 Annandag påsk 10-16

  Valborg:
  30/4 Valborgsmässoafton 9-17
  1/5 Första Maj 10-16

  Kristi himmelsfärd:
  13/5 Kristi himmelsfärdsdag 10-16

  Midsommar:
  24/6 Dan för midsommarafton 9-19
  25/6 Midsommarafton Stängt
  26/6 Midsommardagen Stängt

  Jul & Nyår:
  23/12 Dan före julafton 9-17
  24/12 Julafton Stängt 
  25/12 Juldagen Stängt
  26/12 Annandag jul Stängt
  31/12 Nyårsafton Stängt
  1/1 Nyårsdagen Stängt

Hitta hit

Om oss

Happy Homes Runes Färger erbjuder ett stort utbud av tapeter, färg, golv, kakel och klinker. Vi erbjuder också sprayfärg och billack blandat i den kulör du efterfrågar.

Vi har funnits sedan 1953 och kan med ett brett sortiment och stor kunskap inom färg, tapeter och golv erbjuda dig som kund hjälp, assistans och tips i den stora färgdjungeln. Att handla saker till sitt hem och skapa sin hemkänsla kan vara roligt och spännande. Däremot kan det också vara krävande, jobbigt och förvirrande. Därför finns vi för dig. Vi vill hjälpa dig att skapa just DIN hemkänsla och genom vår långa erfarenhet kan vi enklare navigera oss fram i djungeln av färgval och nyansskillnader. Vi kan göra din renovering lite lättare och lite roligare, för med rätt grejer blir allting lite bättre!

Vi älskar alla era olika projekt. Från att förvandla loppisfynd med färg och andra DIY-projekt till stora ommålningar av hus och renoveringar av lägenheter. Inget projekt är för litet eller för stort.

Vi är ett härligt gäng som tillsammans jobbar för att du ska hitta hem och vi heter:
Catrine, Maria, Marie, Vicky, Andreas, Linea, Erik och Tobias.

På helgerna får vi oftast förstärkning av våra härliga ungdomar Ida, Moa, Tuva och Gustav, och ibland av vår fantastiska pensionär Elisabeth som jobbat med tapeter och färg i en herrans massa år.

På yrkesavdelningen tar Krister, Nico och Peter emot våra yrkeskunder. Här har vi öppettider som är anpassade för våra hantverkare och ett utvalt sortiment av proffs-produkter. Vi erbjuder också utkörning och då är det vanligtvis Simon som man får ta emot när hon levererar era varor.

På kontoret sitter Maja, Lovisa och Niclas och tar hand om siffror och administration. Finns frågor rörande företag eller ekonomi kan ni maila dom genom att klicka här.

På kontoret sitter också vår fantastiska butikschef Dorthe som brinner för att hjälpa och utveckla. Dorthe har jobbat på Happy Homes Runes Färger i snart 20 år, och har enorm kunskap och erfarenhet. Det är hon som ser till så att butiken och personalen hela tiden utvecklas och förbättras för att ni ska trivas som kunder hos oss!

På kontoret sitter också vår projektledare Christer, som har jobbat hos oss i hela 30 år! Under rubriken våra tjänster kan du läsa mer. Klicka här så tar vi er dit!

Vi hoppas att ni vill låta oss hjälpa er att hitta er hemkänsla. Vi hjälper er med glädje och personlighet!

Välkommen in!